Relatieproblemen. Ontevreden sociaal leven.

5stars

Relatieproblemen en sociaal leven.0Gebruiker beoordelingen

5stars


Editors waardering


Price:

Relatieproblemen en sociaal leven.

Je hebt relatieproblemen en ontevreden sociaal leven. Je belangrijkste relaties met je partner, je kinderen, je vrienden en kennissen maken en onderhouden maakt je blij en gelukkig. Heb je daarmee problemen, dan is het zaak die zo snel mogelijk op te lossen.

Redenen.

Als jou relaties niet lopen zoals je wilt, heeft dat vaak 2 belangrijke redenen, namelijk:

  • je mist het inzicht hoe je effectief communiceert;
  • je maakt de verkeerde keuzes.

Goed communiceren wil zeggen dat je weet hoe je contact maakt met de ander; hoe je spanningen en conflicten oplost en hoe je je mening duidelijk onder woorden brengt. Hoe maak je nu jou wensen kenbaar.

Jaloers op die mensen die met iedereen kunnen opschieten. Zij hebben wel een goede relatie met hun partner, hebben veel vrienden en leggen gemakkelijk contact. Wat doe zij, wat jij niet doet.

Geheimen.

Die mensen waarop jij jaloers bent kennen de geheimen van goede relaties en juiste communicatie. Ze weten wat andere mensen belangrijk vinden en kiezen bewust voor positieve reacties. Zij luisteren goed en stellen je op je gemak, maar tegelijk komen zij wel op voor zichzelf en hun eigen behoeften.

Heer en meester worden.

De kennis die anderen wel hebben en jij niet kun je leren. Eenvoudige technieken die je communicatie drastisch verbeteren. Die techniek geeft precies aan waaraan het schort in jou relatie en wat jij er aan kunt doen. Inzichten die zo gemakkelijk zijn dat je al heel snel denkt: “waarom heeft iemand dat mij niet eerder vertelt“.

Je wordt een meester in communiceren. Je hebt niet meer nodig dat deze eenvoudig te volgen cursus en de beslissing om je relaties te willen verbeteren. Een stap-voor-stap begeleiding.

 

Tags : , , , , , , , , , , ,

Er zijn nog geen reacties, voeg hieronder.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*